Kludeklipperen

Velkommen til Kludeklipperens blog, der handler om min store passion Patchwork/Quilting, applikation, broderi og lidt trådmaleri, oplevelser og dagligdagen.Det vil glæde mig, hvis du lægger en kommentar. På forhånd tak

tirsdag den 22. november 2011

julemarked

Min stand ved julemarkedet i det lokale forsamlingshus. Indrømmer gerne, at det er for at støtte det lokale initiativ, at jeg stiller op. Jeg dur ikke til masseproduktion. Det er da også godt, at jeg ikke skal leve af det, for så døde jeg af sult. Hvis det var roserne ville jeg leve godt, men de giver ikke penge i kassen, de slog lige til, til at betale for boden.
Der var ikke mange mennesker, men vi er også en lille landsby og der var i nærområdet ikke mindre end tre andre julemarkeder + haveselskabets arrangement og højskoleforeningens Syng i det blå.
Pas godt på jer selv. Hilsen Esther

3 kommentarer:

Annelise sagde ...

Det er ærgerligt, at håndarbejde ikke værdsættes højere, end det gør. Hvis det drejer sig f.eks. om oliemaling, køber folk gerne alt muligt skidt. Jeg synes, jeg har oplevet det, da jeg engang havde en stand på et marked.

Din stand er rigtig flot, og jeg forstår godt, du vil støtte det gode initiativ, men forvente indtjening, skal man i hvert fald ikke, med mindre man måske hedder Kaffe Fasset!

KirstenB sagde ...

Det var en flot stand, du fik lavet.
Kunne du nænne at sælge dine nisser ?
Knus Kirsten

patchworker sagde ...

Ja, desværre er det sådan Annelise.
Nej, det kunne jeg ikke Kirsten og det var der heller ingen risiko for pga prisen, de var ren dekoration.
Knus Esther