Kludeklipperen

Velkommen til Kludeklipperens blog, der handler om min store passion Patchwork/Quilting, applikation, broderi og lidt trådmaleri, oplevelser og dagligdagen.Det vil glæde mig, hvis du lægger en kommentar. På forhånd tak

torsdag den 30. september 2010

Hjemme igen, både glad og skuffet


Jeg nåede lige at sy nr 2 blok fra Red Broly færdig, den sidste aften, inden vi tog på ferie, i næsten tre uger i åben bil, på hele turen, ad Route de Grand Alpes. Det har været en fantastisk tur, hvor vi har haft det dejligste sommervejr i Sospel, Menton og Aups, samt oplevet vinterens første sne og kulde, på Col de Galibiere og Le Grand Brennero, på turen hjem. Det var koldt uden handsker, det var godt han gerne ville sælge nogen på Col de Galibiere. Der skal nok komme et par billeder senere, men jeg har endnu ikke fået downloaded og sorteret de 1500 billeder jeg har med hjem, fra en helt fantastisk natur.
Blokken blev strøget i formiddags, inden jeg tog på indkøb og jeg glæder mig til at modtage den tredie blok.
Jeg havde også glædet mig til at hente mine bestilte Libertystoffer, men dem har vores dygtige postvæsen sendt retur, selvom jeg har bedt dem om, at tilbageholde min post, til jeg kom hjem. Stofferne er sendt i et maxibrev, men er blevet behandlet, som en pakke. Er du forvirret, det er jeg ihvertfald. Hvad det ender med ved jeg slet ikke endnu. Stoffer er betalt, for det er bestilt via Internettet, hvad firmaet gør, når de får det tilbage ved jeg ikke. Foreløbig har jeg klaget til vores "dygtige og fine " postvæsen.
Ha´ en dejlig dag. Hilsen Esther

3 kommentarer:

Jette sagde ...

Åh det er vel nok ærgerligt for dig - nu får du nok en masse besvær enten med at få pengene retur eller også må du betale porto dobbelt ;o((

Helle Thode sagde ...

åhhhh...de er da nogen kvajpander...
En anden gang skal du nok vente med at bestille varer til når du er sikker på at være hjemme når pakken kommer!
Krydser fingrer for at dine liberty stoffer ankommer...kan du ikke ringe til butikken i England og forklare dem problemet?

patchworker sagde ...

Ja, det synes jeg faktisk også, men de er ofte længe om at sende fra England, så jeg forventede at være hjemme igen inden brevet. Nu koster det dobbelt porto, som Jette skriver, bare ærgeligt.
Hilsen Esther