Kludeklipperen

Velkommen til Kludeklipperens blog, der handler om min store passion Patchwork/Quilting, applikation, broderi og lidt trådmaleri, oplevelser og dagligdagen.Det vil glæde mig, hvis du lægger en kommentar. På forhånd tak

lørdag den 24. oktober 2009

Eventyblokkene 6 og 7
Jeg har fået, både blokken med Snehvide og

Prinssesen på ærten færdig, så nu er jeg endelig med. Ihvertfald med at brodere, men jeg må se at komme igang med at montere broderierne.

Problemet er, at jeg ikke har timer nok i døgnet til alt det jeg har rodet mig ud i.

Lige nu er jeg igang med endnu en blok fra Linette, men det er håndsyning, så ligesom broderiet kan det foregå i sofahjørnet foran TVet. Det bliver et problem, når vi får sort skærm fra d. 1 nov. Hvordan skal jeg så få syet noget i hånden ?. ;-))))))

Jeg har fået min X-block linial fra Schweiz.

Ja, jeg måtte til at bestille den hjem fra Schweiz, for der hvor jeg bestilte den i første omgang, kom han til at sælge den, der var lagt tilside til mig, så det var godt at jeg blev forhindret i at køre 200 km og så få at vide, at han desværre ikke havde flere. Da jeg bestilte den, til at få linialen sendt, så måtte han desværre indrømme, at han havde lavet en fejl, men først da jeg havde rykket for linialen. Det kalder jeg dårlig forretningsetik. Jeg gad vide om han overhovedet havde linialen, som andet end et billede i Internetbutikken, for den er der stadig, selvom han ikke har den.

Nu kan jeg komme videre med tæppet. Der vil snart komme billeder af teknikken.

Ha´ en god dag Hilsen Esther

2 kommentarer:

Annelise Pedersen sagde ...

Hvor er de altså yndige, de eventyrblokke. Syr du dem med meleret tråd?

Det er noget griser, at nogle internetbutikker har så meget rod i deres ting. Godt du fik din lineal alligevel. Så er det jo lige meget, hvor i verden, den kommer fra.

patch 9 sagde ...

Ja, det er med meleret tråd, det fulgt med i BOMmen, det gør det lidt svært at styre.

Ja, det er irriterende. især da jeg gerne vil støtte vores hjemlige butikker, hvis de har det jeg skal bruge.
Hilsen Esther