Kludeklipperen

Velkommen til Kludeklipperens blog, der handler om min store passion Patchwork/Quilting, applikation, broderi og lidt trådmaleri, oplevelser og dagligdagen.Det vil glæde mig, hvis du lægger en kommentar. På forhånd tak

torsdag den 13. september 2018

Længe siden

Dette er min fantastiske rygsæk, et Blue Calla mønster, som var med på vores tur sydpå, den passede fint til at pakke det, som skulle med i kupeen på autotoget gennem Tyskland.
I rummet i bunden kunne der ligge en lille toilettaske eller min symappe kan også lige være der.
Masser af lommer i selve tasken til pas, pung, læsestof o.l.
Der var dog en stor designerfejl, afstivningen til håndtaget var ikke godt nok og måtte afhjælpes med ekstra afstivning. det kunne være lavet anderledes fra starten, hvis jeg havde vist det, men det kunne desværre først ses, da rygsækken var færdig.
Min Gravity quilt er endelig blevet færdig, den er quiltet ganske enkelt med lige linier, som følger retningen på blokkene.
Den gav mig en del hovedbrud, fordi jeg ikke ville lave den helt store King size og heller ikke den helt lille baby quilt, men midt imellem. Øv da også, nu passede målene på mønstrene ikke med linialen, så jeg måtte selv til at omregne målene, så de passede med den størrelse romber, som jeg havde valgt. Det var noget af en udfordring, for de blev ret skæve.


Min Jaybird er blevet færdig og det var ellers meningen, at den skulle quiltes en del, men da den drillede mig, fordi limmen ikke holdt ordentlig og jeg måtte til at pille en masse quiltning op og samtidig opdager, at jeg har byttet rundt på 2 blokke, så nøjedes jeg med at quilte om alle stjernerne, for måske får den ikke lov til at blive hjemme hos mig.

Det var alt for denne gang, men der er stadig meget på beddingen.

Pas godt på jer selv

mange hilsner fra Esther

Ingen kommentarer: