Kludeklipperen

Velkommen til Kludeklipperens blog, der handler om min store passion Patchwork/Quilting, applikation, broderi og lidt trådmaleri, oplevelser og dagligdagen.Det vil glæde mig, hvis du lægger en kommentar. På forhånd tak

søndag den 2. april 2017

The Edwardian Dollhouse og Portopocket plus er slettet af to doo listen

The Edwardian Dollhouse er endelig færdig efter mange måneder, hvor den var det faste sytøj i sofahjørnet foran flimmerkassen + en hel del syaftener sammen med andre skønne kvinder, der også har hang til den skønne kunst at sy patchwork og brodere.
Jeg var superheldig og være den sidste, som fik lov til at købe The Edwardian Dollhouse og The French Colletion Denne Australske patchworkbutik, som BOM, hvilket betød at den hed Esthers BOM på Kaye´s webside.
Grunden til at jeg blev den sidste der kunne købe mønstrene, var, fordi hende der har designet og solgt mønstrene havde lukket sin butik og var blevet ansat ved en designerskole.
Jeg er sikker på at grunden til at jeg fik et ja er, at jeg boede i Danmark.
Tillige var jeg heldig at finde stof til kanter her ovenikøbet på udsalg.Udfordringen, som jeg syede sammen med Karin er også blevet færdig, men jeg har aldrig syet et taske, som har taget så mange dage at lave. Det tog en hel UFOdag i Tranbjerg at klippe den, en UFOdag mere at få syet de første lommer + 3 dage mere at samle, sy lynlåse og kantebånd på.
Og så kunne de rigtig lynlåse ikke købes i Danmark. Vi måtte bruge nogen, som er for lange, fordi det er delbare lynlåse.

Hvad skal jeg nu bruge den til, det vides ikke med bestemthed, men den var både sjov og udfordrende at sy.

Pas på jer selv derude.
Mange syhilsner fra Esther

Ingen kommentarer: