Kludeklipperen

Velkommen til Kludeklipperens blog, der handler om min store passion Patchwork/Quilting, applikation, broderi og lidt trådmaleri, oplevelser og dagligdagen.Det vil glæde mig, hvis du lægger en kommentar. På forhånd tak

fredag den 29. april 2016

Shimmering quilt + puttetæpper

Nu er alt klar, til at sy min shimmering quilt sammen (flimrende quilt). Jeg var sikker på, at jeg havde knækket koden til, hvordan man fik den rigtige effekt.
OG ØV DA Ikke OGSÅ, nu hvor jeg tager billede af tæppet, kan jeg se, at jeg har fået et stykke stof i, som har effekt af oksens øje.
Nu må jeg i lagret og se, om jeg har noget andet, som jeg kan skifte ud med.

Det er da godt det ikke er syet sammen.

Puttetæpper klar til aflevering i Aulby.
Mønstret er kaldet slipsetæppe, syet med stampsteknik, det har været så længe undervejs, at jeg ikke fik checket stampsmønsteret, som jeg lavede kopier efter.
Først da det hele skulle syes sammen, opdagede jeg at mønstret er skævt.
Jeg er godt irriteret på mig selv, at jeg stolede på hende jeg fik mønstret af, det gør jeg ikke mere.
Jeg håber børnene er ligeglade.

Mønstret er fra det tyske Patchwork magasin 4/2013, som jeg fik af Birthe, da hun ryddede op i sine blade

Mønstret er gratis at downloade fra byannie.com
 (tryk på linket) der er andre gode mønstre.
Stoffet et doneret til mig, til at sy puttetæpper af. Desværre kan jeg ikke huske navnet og sedlen er blevet væk, hun er tidligere butiksejer på Sjælland.

Pas godt på jer selv
En regnfuld hilsen fra Esther

2 kommentarer:

Mona sagde ...

Hejsa, den gule, skæv eller ej. Den er da bare sååååå flot, er helt sikker på at modtageren ikke ligger mærke til noget, jeg ser det ikke.. Ja, du er godt nok produktiv. Det må være godt at det regner, så ligger det stille ude i haven. Det må Bjarne ordne.

Esther Olesen sagde ...

Ha, ha Mona, jeg er lidt ambivalent med hensyn til regnvejr, det er dejligt, fordi det er en god undskyldning til at være i min dejlig systue og på den anden side, kan jeg bedst lide sommer og solskin. Produktiv, jamen jeg laver jo bare noget jeg elsker. Ja Bjarne må gerne ordne haven, for mig.