Kludeklipperen

Velkommen til Kludeklipperens blog, der handler om min store passion Patchwork/Quilting, applikation, broderi og lidt trådmaleri, oplevelser og dagligdagen.Det vil glæde mig, hvis du lægger en kommentar. På forhånd tak

søndag den 12. april 2015

Jewel patch Quilten færdig. Noget nyt

Endnu en UFO er blevet færdig. Det er et mønster, som jeg købte sammen med en god veninde og mønstret kan købes her, hvor det kan downloades digitalt.
Den blev lidt længe undervejs, fordi jeg fik en hel del syet forkert sammen og måtte have gang i opsprætteren, den er ikke ligefrem mit mest elskede værktøj, omend den er uundværlig.
Det er ikke Kaffe Fasset stoffer jeg har brugt, som i den oprindelige, men en hel del af mine blomstrede stoffer, fandt vej ind i dette tæppe.
Kanten ser svær ud, men når den laves med vlicofix og knaphulssting på symaskinen.
Tæppet er quiltet med metoden sticth in the ditch eller rettere i sømrummene mellem de store blokke og et lille sving omkring den lille blomsterblok, fordi jeg ville bevare mønstret rent, uden forstyrrende quiltning.


På designvæggen hænger nu mit sommerfugletæppe, til vurdering om det er sådan de skal syes sammen eller der er blokke, som skal flyttes lidt rundt på.
Tak Kirsten for hjælpen med broderigarn til følehornene.
Rundt om blokkene skal der være 2 rækker blokke af møllevinger, som først skal syes.

Ha´en dejlig dag derude
syhilsner fra Esther

2 kommentarer:

Unknown sagde ...

Hvor blev det smukt. Nu må jeg vist igang med mit. Mon ikke jeg snart har erfaring nok til det. Mit skal være med stedmoderblomster, som er skåret :)
Så når nu konfirmationerne er overstået, så skal det være. Man kan jo godt gøre UFOér færdige ind imellem.
Knus og god søndag
Kirsten

Grete sagde ...

Så lekkert teppe du har gjort ferdig! Og sommerfuglteppet bør flott, det også! Sommerfugler gjør meg glad, har allerede sett noen få ute....
Ha en kreativ uke!