Kludeklipperen

Velkommen til Kludeklipperens blog, der handler om min store passion Patchwork/Quilting, applikation, broderi og lidt trådmaleri, oplevelser og dagligdagen.Det vil glæde mig, hvis du lægger en kommentar. På forhånd tak

torsdag den 18. december 2014

5 UFOer på stribe

Den var svær at tage billede af, fordi den er så lys. Det er et "puttetæppe" til julemærkehjemmene, lavet i blomstermønster, med mine lyse stofrester. Quiltet med en cirkel i frihåndsquilting.
Også et "puttetæppe". Den er lavet af en samling blokke, som jeg fik med hjem fra puttetæppetante træffet i Hejnsvig.
Også det er et puttetæppe, hvor jeg fik blokkene med hjem fra træffet i Hejnsvig. Der manglede lige en enkelt blok, så lagret spædede til med noget der godt kunne gå sammen med resten.Endnu et puttetæppe. Denne er lavet i strimmelteknik, hvor man laver en lang strimmel af en jelly roll, men jeg forsøgte mig med selv at skære strimlerne af noget stof, som jeg havde købt på marked i Flensburg. Det viste sig at være helt umulig at styre, hvor stoffer kom til at være, så det blev et meget abstrakt tæppe.
Næste gang vil jeg styre mere, hvordan strimlerne skal være syet sammen.

Dette tæppe har jeg endnu ikke bestemt skæbne for.
Det var en gratis BOM fra 2013 hos Craftsy
Hver måned var der en ny teknik at prøve. Både teknikker og mønstre kendte jeg, alligevel lærte jeg nogen gode tips og tricks.
Det spændende kom tilsidst, da jeg skulle samle alle blokkene til et tæppe, så var der lige lidt huler, som skulle fyldes ud, for at det passede sammen.
En udfordring, som gjorde det sjovt.
Hilsen fra Esther på en regnvejrsdag2 kommentarer:

Lin sagde ...

Jamen dog saa flittig. Mine Ufo'er kigger olmt paa mig fra kassen. Jeg tror jeg laegger laag paa.
Knus

Kirsten Bøttcher sagde ...

Hold da op, hvor er det vildt. Bare jeg dog kunne få lavet een UFO pr. mdr. Men nu er jeg ved at komme ovenpå igen, så måske i det nye år. Glædelig Jul til dig og Bjarne. Tak for året der gik. Godt Nytår.
Knus fra Kirsten og co