Kludeklipperen

Velkommen til Kludeklipperens blog, der handler om min store passion Patchwork/Quilting, applikation, broderi og lidt trådmaleri, oplevelser og dagligdagen.Det vil glæde mig, hvis du lægger en kommentar. På forhånd tak

onsdag den 12. november 2014

Ingen succes :-(

Jeg har ganske vist aflivet et par UFOer, men de er desværre ikke succeser.
Min Songbird fra Bronwyn Hayes, som jeg syntes skulle have en anden baggrund end den anden jeg har broderet af hendes designs. Det skulle jeg aldrig have gjort, for jeg er absolut ikke tilfreds med den baggrund, som jeg har fået lavet (godt nok er broderierne tydeligere i virkeligheden mennnn....)
Jeg skulle have overhørt alle dem, der sagde at det så godt ud og det skulle jeg ikke lave om.
Jeg er stadig fristet til at pille broderierne ud og give dem en anden baggrund, for det forstyrrer mit øje at se på det.
Derimod er jeg meget glad for min sommerfugl, som minder mig om en dejlig patchworktur til Tyskland (min eneste quilterally)
Det jeg ikke er så glad for, kan ikke ses på billedet, for det er måden jeg valgte at sy båndene på, med zig zag sting, det skulle jeg ikke have gjort, for min symaskine kunne ikke sy stingene bredde nok, så jeg har måttet lave redningsaktioner med limbånd, fordi stoffet ikke blev holdt fast med zig zag stingene, som ikke nåede ud til kanten af båndet.
Jeg håber at limbåndet holder ellers er konsekvensen, at jeg må sy alle kanter på de sorte bånd.
Hilsen fra Esther, med ønsket om en god dag, til jer alle

2 kommentarer:

Kari sagde ...

Hvis det var mig så ville jeg også tage broderierne og sætte dem på noget andet stof. Du kan lige så godt gøre det med det samme. Du bliver aldrig glad for det, når du først en gang ikke kan lide det. Træls opgave men alligevel.

Annelise Pedersen sagde ...

Jeg er af nøjagtig samme mening: Pil broderierne ud og brug noget andet stof!
Desværre er folk ikke altid ærlige, når man spørger, så ens egen intuition er nok den, man skal rette sig efter!