Kludeklipperen

Velkommen til Kludeklipperens blog, der handler om min store passion Patchwork/Quilting, applikation, broderi og lidt trådmaleri, oplevelser og dagligdagen.Det vil glæde mig, hvis du lægger en kommentar. På forhånd tak

onsdag den 19. oktober 2011

Livet går videre

I går begravede vi min søster, et farvel, der efterlader et kæmpehul af savn hos mig. I ren terapi har jeg fået syet ikke mindre end to tasker færdig, fordi det hjælper mig til at komme videre at arbejde kreativt. Den ene er med stof, som minder mig om en dejlig tur til New Zealand, fordi motiverne er omhandler, den oprindelige befolkning, Maorierne, hvis kunsthåndværk jeg beundrer. Indeni tasken er der en lille taske, som kan tages ud og bruges alene, en karabinhage i strop, til nøglerne og en lomme. Mønstret er fra Den lille lade i Ejstrupholm, som ejes af en meget kreativ pige. Den anden er fra et kursus med Britta i vores lokale forsamlingshus. Jeg har også indeni den fastgjort en strop, med en karabinhage til nøglerne, så jeg slipper for at lede efter dem i bunden af tasken, en lille boks i strop, med karabinhage til penge eller mobilos, så den kan tages ud + en lomme, som er syet fast på indersiden af tasken. Samlingen af tasken gør, at der er en udvendig lomme, på begge sider af tasken.
 Pas på jer selv. Hilsen Esther

4 kommentarer:

HEKSEN sagde ...

Tænker på dig! Knus

Anonym sagde ...

Tak, det er sødt af dig og det luner i en svær tid.
Knus Esther

Jette sagde ...

Det kan være svært at komme videre når man har mistet en af sine kære, det er dog godt at du kan finde ro i de kreative sysler - bliv ved med det.
Sender dig varme tanker og knus
Symadammen

Anonym sagde ...

Tak Jette. jeg kan forstå, at du også kender til at miste.
Ja, de kreative sysler er til stor trøst.
Knus Esther