Kludeklipperen

Velkommen til Kludeklipperens blog, der handler om min store passion Patchwork/Quilting, applikation, broderi og lidt trådmaleri, oplevelser og dagligdagen.Det vil glæde mig, hvis du lægger en kommentar. På forhånd tak

torsdag den 13. januar 2011

VidereHer er den femte blok fra Red Broly BOMmen. Jeg er godt igang med broderierne til den sjette blok, de er dejlige at sidde med i sofahjørnet, ren afslapning.

Jeg synes, at det er vildt spændende, at jeg selv skal finde farver og stoffer, fremfor at få det hele serveret færdigt, for det er der ingen udfordring i og jeg kan godt lide udfordringer, når jeg skal sy.

Det går fremad med min udfordring. Toppen bliver færdig idag.

Pas godt på jer selv, derude i vintervejret.

Hilsen Esther

5 kommentarer:

Lene sagde ...

Jeg er også helt vild med Red Broly, og følger spændt med hvad du laver. Har du set CINDERBERRY STITCHES, hun laver også en del stitchery.

Skjold sagde ...

De er bare så flotte dine broderier.
Og så er Red Broly bare så gode.
Spændende at se det færdigt

HEKSEN sagde ...

JEG VIL OSSE! De er bare skønne! Hvor har du meldt dig til den? Jeg syr p.t. katte herfra http://www.birdbraindesigns.net/products/698-love-me-my-cat-redwork-quilt.aspx
De er også skønne.

HEKSEN sagde ...

Øh, er det mon dig jeg lige har skrevet til på 24 timer?

Maria Harrits sagde ...

Skønt! Det ser dejligt ud. Og så er jeg VILD med dit "håndapplikation på maskine" ophæng. Det er super flot. God week-end.