Kludeklipperen

Velkommen til Kludeklipperens blog, der handler om min store passion Patchwork/Quilting, applikation, broderi og lidt trådmaleri, oplevelser og dagligdagen.Det vil glæde mig, hvis du lægger en kommentar. På forhånd tak

torsdag den 24. juni 2010

Udfordringen


Jeg vil bare fortælle, at min udfordring ikke er gået helt i stå, det går fremad med både blomsterne og bladene omend langsomt.
Som I kan se er de første 12 klar og de næste 12 på beddingen.
Der kom lige tre ugers ferie i det sydlige, en forlænget familie weekend i Lalandia, 14 dages sygdom og ikke mindst en have, der var helt groet til i ukrudt, da vi kom hjem.
Haverengøringen har skullet foregå med en klud under næsen og mellem regnbygerne, men det er endlig lykkedes at blive færdig og få kørt alt ukrudtet og afklippet på lossepladsen.
Det er en hel lise, at kunne sætte sig stille og roligt nu og sy blomsterne, efter at fysioterapeuten har genoprettet fysikken efter haveskaderne og lægen har kureret næsen og halsen med pencillin.
Om en uge skal jeg for først gang prøve at quilte på en longarm. Det skal blive spændende at prøve og det allerbedste, det er et 10 år gammelt projekt, der bliver gjort færdig. Endnu en UFO udryddet om kun en uge
Ha´en god dag. Hilsen Esther

1 kommentar:

Jette sagde ...

Hvor bliver dine blomster dog fine - og godt du er frisk igen
God weekend
Jette