Kludeklipperen

Velkommen til Kludeklipperens blog, der handler om min store passion Patchwork/Quilting, applikation, broderi og lidt trådmaleri, oplevelser og dagligdagen.Det vil glæde mig, hvis du lægger en kommentar. På forhånd tak

tirsdag den 15. september 2009

Ouilt my designLige nu har jeg travlt med at sy min tasken efter det mønster jeg fik hjem fra Australien, det har jeg ikke et billede af, så istedet vil jeg vise jer den første blok til Quilt my designs Bom. Jeg er egentlig blevet lidt træt af den, for det er blevet til lidt for mange franske knuder, men jeg er begyndt og så skal den også gøres færdig.

Jeg er blevet færdig med min troldetaske, her i aften, men får ikke taget billeder før på torsdag.

Ha´ en god dag fra Esther

4 kommentarer:

Maria Harrits sagde ...

Den bliver rigtig sød, men jeg forstår lige det med de franske knuder. Jeg syede Linettes sidste BOM og hvis jeg ikke var god til det med franske knuder inden, så var det i hvert fald efter!!! Men, der er jo ingen vej uden om, det ser bare godt ud, så bliv ved!!!

Inge fra Kludenyt.dk sagde ...

Flot er den bare, mine ligger stadig og venter.

Annelise Pedersen sagde ...

Ja, man kan ikke komme udenom, at man virkelig får lært at sy franske knuder, når man syr efter Linettes mønstre - men flot er det, når man endelig er færdig med et projekt. Din første blog er i hvert fald utroligt sød, så keep on going!

patch 9 sagde ...

Ja. ja jeg skal nok holde ud, nu er der kun 4 blokke tilbage.
Ha, ha jeg er for nærig til at lade være.
Hilsen Esther