Kludeklipperen

Velkommen til Kludeklipperens blog, der handler om min store passion Patchwork/Quilting, applikation, broderi og lidt trådmaleri, oplevelser og dagligdagen.Det vil glæde mig, hvis du lægger en kommentar. På forhånd tak

lørdag den 3. maj 2014

Beskyttelse af halsen

Endelig har jeg fået syet en ny halsbeskytter, til sikkerhedsselen, i min nye, gamle bil.
Efter at jeg havde smadret min gamle bil (der skete ingenting med mig, kun chocket) og jeg skulle tømme den, glemte jeg selvfølgelig at få min halsbeskytter med.
Fordi jeg ikke er så høj, så gnaver sikkerhedsselen på min hals, så jeg enten sidder og hiver i selen eller helt undlader at tage den på. Det sidste er ikke så godt.
Det var lykken, da jeg faldt over et gratis mønster, til denne halsbeskytter, til at sætte på sikkerhedsselen, på Ricky Tims side.
Den foldes omkring selen og lukkes med velcrobånd.
Jeg kan desværre ikke finde det gratis mønster mere på Internettet, så jeg kunne linke til det, men hvis du gerne vil have mønstret, har jeg det på min computer og kan sende det til dig, som vedhæftet fil, bare send mig en mail, min mailadresse står på min hjemmeside og under min profil her.
Så er der dømt havearbejde.
Hilsen fra Esther

1 kommentar:

Anonym sagde ...

Jatak Esther , det har jeg altså også brug for!!!Jeg håber at vi snart skal ses her. men vi skal en uge længere frem. Vi tales ved . Knus fra Mona-lisa Glargaard