Kludeklipperen

Velkommen til Kludeklipperens blog, der handler om min store passion Patchwork/Quilting, applikation, broderi og lidt trådmaleri, oplevelser og dagligdagen.Det vil glæde mig, hvis du lægger en kommentar. På forhånd tak

onsdag den 9. januar 2013

Sekskanter med Pandora´s box

Jeg kan ikke sige endelig færdig, for den har været færdig siden 14 dage før jul, jeg havde bare ikke fået taget billede, der var ikke lige tid i al juletravlheden og alle gøremålene mellem jul og nytår. De sidste julegæster var her i lørdags.
Nu er der ro på igen og jeg kan koncentrere mig om patchwork igen og få noget af det der ligger og venter lavet færdig bl.a. det applikerede tæppe fra One piece a time, som skal quiltes, det skal Kaffe Fasset tæppet også.
Jeg er blevet færdig med toppen af restetæppe, som både skal monteres og quiltes.

Det var jo egentlig tæppet af sekskanter, som det handlede om, som er lavet af storblomstrede stoffer, som jeg faldt for hos Kirstens quilt på et træf for lang tid siden + lidt eksta fundet forskellige steder. Kirsten havde lavet blomsterne i en attic windows blok, men den tiltalte mig ikke rigtig.
En dag under oprydning i syrummet dukkede mit skæresæt Pandoras box op Yes, nu vidste jeg hvordan mine storblomstrede stoffer skulle syes, som tænkt så gjort. Jeg fik hjælp af patchworkgruppen på 24t, med mange gode forslag til, hvordan jeg skulle lave afslutningen på tæppet. De fleste syntes, at kanten skulle være lige, men jeg syntes, at der manglede noget, det blev den smalle grønne kant, som kom i.
Nu er den så færdig, håndquiltet i alle sekskanterne 1/4" fra kanten.
Øv hvor er det bøvlet at skulle over picasa for at oploade billeder. Det er bestemt ikke alle mine billeder jeg har lyst til at have på picasa.
syhilsner fra Esther

6 kommentarer:

Lisbeth Madsen sagde ...

Flot tæppe og jeg kan rigtig godt lide den grønne effekt i kanten.

BLJ Design sagde ...

Flot tæppe

Grete sagde ...

Flott teppe, her har det vært mange timer med hyggelig arbeid! Den grønne kanten rammer flott inn alle "blomstene."

Annelise sagde ...

Det ser rigtig godt ud, Esther! Flot med den grønne kant!

Jette sagde ...

Det er vel nok smukt - rigtig fin afslutning med den mørkekant
Knus Jette

Inge sagde ...

Flot tæppe, det kan jeg rigtig godt li'! Jeg hader Picassa, er det bloggen der bestemmer at du skal det, det er da for meget....
knus Inge