Kludeklipperen

Velkommen til Kludeklipperens blog, der handler om min store passion Patchwork/Quilting, applikation, broderi og lidt trådmaleri, oplevelser og dagligdagen.Det vil glæde mig, hvis du lægger en kommentar. På forhånd tak

søndag den 23. september 2012

Organisering og handicappet

Jeg er ekspert i, at for forlagt alt det jeg skal bruge ved symaskinen, når jeg syr. Derfor har jeg lavet lommer til at have de mest nødvendige ting i, saksen, nåle, undertråd, målebånd, pen og andet. Nu hvor jeg har den kan jeg godt se, at den måtte gerne være størrer. Ligeså stor, som pladen på mit gamle skrivemaskinebord, som min symaskine står på. Det giver en god syhøjde til mig, fordi jeg ikke er så høj.
Jeg tog først 2 stykker stof på 55 x 43 A. (til under symaskinen), dernæst 2 stykker på 43 x 11 B. (bag lommen) og til sidst 2 stykker på 43 x 9 C. (til lommer). Derefter strøg jeg ganske almindelig vliseline på 1 stykke af hver størrelse A. B. C.. Lagde C. vrang mod vrang, tog en rulle gammel kantebånd og kantede lommens ene lange side. Lagde de 2 stk. A.  vrang mod vrang, tog de 2 stykker på B. og lagde ret mod ret, på de sammenlagte stykker A. så de rå kanter flugtede en af de korte side på A´s rå kanter, syede på med 3/4 cm sømrum, vippede B. ud, strøg og syede en stikning på sømrummet. Placerer lommen C. på B. og syr kantebånd hele vejen rundt og du har en lomme til dine nødvendig ting, som skal være indenfor rækkevidde af symaskinen. Jeg ved altid hvor jeg har mine ting ;-))))

Se hvad jeg fik af min søn, jeg har aldrig før set en dobbelt hawaiblomst.

Min lomme er en meget stor hjælp lige nu, fordi jeg faldt i går og slog mine ribben, i venstre side, noget så læsterlig, så bare det at rejse mig fra en stol, gør i den grad nas, og hver gang jeg skal bruge min venstre arm. Jeg ender med at blive højrehåndet af det her, hvis det skal vare ved.
Hilsen Esther og pas godt på jer selv. 

3 kommentarer:

Grete sagde ...

Så kjekke ting du har sydd i det siste! Kombinert strykejernveske og strykebrett er virkelig en god ide! Og ditt underlag til symaskinen, med lommer til alt det som man trenger, men som lett blir borte, er skikkelig smart! Flott quiltedame du har sydd også!

Unknown sagde ...

Skøn orden.
Hvad er det du går og falder i?
Sikke noget l....
Kan du så passe godt på dig.
Knus fra Kirsten

Fru Olsen sagde ...

Du må da ikke gå og falde, det kan gå så grueligt galt...
Fint syordner du har fået lavet. Smart at have tingene samlet og lige til at pakke sammen, hvis du skal ud og føjte med sygrejet...
Hilsen Mette