Kludeklipperen

Velkommen til Kludeklipperens blog, der handler om min store passion Patchwork/Quilting, applikation, broderi og lidt trådmaleri, oplevelser og dagligdagen.Det vil glæde mig, hvis du lægger en kommentar. På forhånd tak

tirsdag den 31. august 2010

Dansk Patchwork Forenings Træf i Skærbæk

Det er lidt sent, at snakke om træf, det er allerede en gammelt nyhed, men jeg måtte lige omkring fysioterapeuten, inden jeg sad for længe på en stol.

Desuden skulle jeg lige have styr på de nye lokaler til patchworkforeningen, fordi vi er blevet smidt ud af de gamle og det er surt, for de var meget hyggelige, men dem der er fundet til erstatning, på skolen er fine og med køkkenadgang. Kontaktpersonen en supersød og hjælpsom sekretær.

Ja, jeg måtte have Helene Juuls kalender, hvor overskudet går til Kræftens bekæmpelse, i lighed med filmen Calender girls.

Ellers handlede jeg en del hos hollænderen, så meget, at jeg fik særrabat, japanske stoffer, som jeg har en svaghed for. Lækre rabatstoffer hos Kludemarie, som passer til et tæppe demonsteret hos Paletten i Skærbæk, + et par ekstra stoffer, som passer til stjernedugen, som Helle havde mønster med til mig. Stofferne foran er høsten hos Paletten, der gav 40 %, også til stjernedugen.

1 lim på tilbud hos Spick design + lige 5 romantiske fat quarter, med roser, til min Red Broly BOM.

Jeg var i puttetæppe boden både lørdag og søndag, hvor der var meget travlt, men det var jo kun positivt.

Jeg var med på workshoppen Japanske inspirationer med Mie Elvers, hvor vi foldede en kimono + fik en masse inspiration til anvendelse af japanske stoffer.
Jeg fik taget en masse billeder af den flotte udstilling og de kan ses her http://picasaweb.google.dk/patchworker4/TrFISkRbK#
Ha´en dejlig dag. Hilsen Esther

Ingen kommentarer: