Kludeklipperen

Velkommen til Kludeklipperens blog, der handler om min store passion Patchwork/Quilting, applikation, broderi og lidt trådmaleri, oplevelser og dagligdagen.



Det vil glæde mig, hvis du lægger en kommentar. På forhånd tak

torsdag den 28. januar 2010

Gaver til børnebørn




Her er fortsættelsen af børnebørnenes julegave. De fik håndklæder med motiver, som disse syet på og et løfte om toilettasken, når jeg havde nået at sy dem færdig. Det blev de så begge i aftes.
Ha´ en god dag. Hilsen Esther

søndag den 24. januar 2010

Hvad fredag og lørdag bød på.


Fredag aften og lørdag var jeg på et superkursus, med Bettina Andersen. Her er de foreløbige ting, som kom ud af kurset.
T.v. et billed, som jeg har fundet i genbrugsen, det har hele tiden været meningen, at det skulle blive til en taske.
Der kommer billeder, når det er færdigt. Måske kan jeg finde et smukt patchworkdigt til bagsiden.
EFTERLYSNING: Hvis nogen har et patchworkdigt på dansk, modtages det med glæde.
Stykket til højre blev begyndt for 4 år siden, på et uge kursus på Engelsholm, med Bettina Andersen. Det er et stykke stof, som blev holdt op ad en af træerne i alleen og malet med paintstick i kobber og turkis. En forsøgsdekoration kom aldrig videre og blev pillet af i fredags, derefter blev der frihåndsquiltet med kobberfarvet metallictråd og turkis/sort metallic tråd. Forsøgsdekorationen blev derefter syet på. Der kommer billeder, når tasken er færdig.
Desværre måtte jeg forlade kurset før tid, så det sidste forsøg med gamle filtede uldtrøjer nåede jeg kun at lave og godkende, så det må vente til en anden gang.
Resten af eftermiddagen bød på en fantastisk nytårskoncert, (hold fast) Prinsens livregiments musikkorps, Preben Christensen og Maria Louisa. Det var morsomt, smukt og forunderligt.
Ha´ en god dag. Hilsen Esther

onsdag den 20. januar 2010

En mere færdig


Det er den tredie elefant jeg har syet og de er alle forskellige, fordi det er svært at se, hvor ørene skal være før der er kommet fyld i. Nå men de er vel også forskellige i naturen.
Jeg har brugt elefanterne, som mandelgave og den første blev vinderen så glad for, at jeg lavede en mere til sidste år, hvor de to små børnebørn var her. Det var storesøster der vandt og lillesøster fik en dukke, men hun ville meget hellere have en elefant, og det kunne farmor jo ikke stå for, så jeg lovede at lave en mere. Den er færdig nu.
Jeg kunne godt lave flere, for jeg synes ganske enkelt, at den er sød.
Ha´ en god dag Hilsen Esther

fredag den 15. januar 2010

Yes, jeg er færdig


Yes jeg er blevet færdig med at sy min BOM fra Bunny Hill design sammen.
Jeg vagte at lave stolper med de stoffer, som jeg har brugt i blokkene, på den måde, at jeg syede skar strimler på 4 1/2 cm, som jeg syede sammen, på langs, strøg sømrummene til samme side og skar strimler på tværs på 4 1/2 cm. De blev syet på. Nu manglede jeg kun den yderste kant og det var selvfølgelig, det allersidste stykke stof fra lageret, jeg havde fat i, som passede. Jeg var ellers lige ved at tro, at jeg skulle ud og købe.
Det har været spændende hver måned at se, hvad denne måneds kurv ville indeholde og sjovt at rode stofbunken igennem på jagt efter lige det stof, som denne måneds kurv og indhold skulle applikeres med.
Min tak til Bunny Hill design for at dele dette mønster med mig og andre.
Ha´ en god dag. Hilsen Esther

torsdag den 14. januar 2010

Den måtte bare med hjem.


Er den ikke smuk ? Den passer til sit navn devotian (hengivenhed). Den måtte bare med mig hjem, da jeg fik øje på den, inde på Blå Kors. Jeg havde lige den rette plads til den.
Ha´ en god dag Hilsen Esther

lørdag den 9. januar 2010

Afsked

I dag har jeg været til begravelse, min søde gamle dame, som jeg var besøgsven hos, hun sov stille ind, tirsdag nat. Det var selvfølgelig et chok lige da jeg fik det at vide, for sidst jeg besøgte hende var hun frisk og så rask, som hun kunne blive, med de skavanker livet havde givet hende, men hun fik lov til at blive 89 år, så på den måde, er det et naturlig farvel til livet. Det var godt at sidde i kirken og tænke på de gode stunder vi har haft sammen og at du nu får lov til at ligge hos din elskede mand, der døde for 15 år siden.
Ære være mindet om et dejligt menneske.

Ha´ en god dag. Hilsen Esther

tirsdag den 5. januar 2010

Smukt ikke ?




Er det ikke smukt ? Det vågnede vi op til, i morges. Indrømmet jeg er glad for, at jeg ikke skal ud og køre i det, så bilen kan få lov til at være begravet.
Dog jeg skal i morgen, så nu håber jeg bare, at det bliver liggende pænt stille og ikke begynder at flytte sig rundt og lægge sig i dynger.
Lige nu har jeg travlt med at sy puttetæppeblokke, for de skal afleverer her i januar. Billeder senere, når jeg er færdig med blokkene. Hvorfor skal det altid være i sidste øjeblik ?
Ha´en god dag i sneland. Hilsen Esther